Scroll to top
SOLIDS - Integrated Design Solutions
Share
Back
Interior

Corte del Gusto – CC Il Castello, Ferrara

  • Client: Eurocommercial Properties

Scroll

A small custom-made architecture scheme aimed to generate new functional use through circulation in a food court. The design integrates built in furniture to create spatial structure as well as subdivision for different, smaller and more intimate areas.  The placement of permanent objects reduces the user's ability to reconfigure the environment, allowing the circulation to be dominated by the layout. Perceptual homogeneity is achieved thanks to the uniform treatment of elements and heterogeneous furnishings

  • DATE: 2018
  • LOCATION: Ferrara, Italy
  • AREA: 300 mq
  • PROJECT TEAM: Solids
  • DESIGN PHASE: 2018
  • CONSTRUCTION PHASE: 2018